AS Roma haalt digitaal wederom gram bij Feyenoord: 'That's awkward'

AS Roma haalt digitaal wederom gram bij Feyenoord: 'That's awkward'

23 februari - 10:10
1

AS Roma heeft na het gewonnen Europa League-duel uitgehaald richting Feyenoord. De Rotterdammers maakten eerder dit seizoen een TikTok, om een sneer te geven naar de Italiaanse club, maar na de uitschakeling in de Europa League kon AS Roma het niet laten om hierop te reageren.

Vorig seizoen ging AS Roma na penalty's onderuit in de Europa League-finale tegen Sevilla. Dit betekende dat de Italianen zich niet plaatsten voor de Champions League, in tegenstelling tot Feyenoord. Dit gaf de Rotterdamse social media-afdeling het idee om een video te plaatsen op TikTok. "We zien jullie volgend seizo… oh.", schreef de Rotterdamse club bij de video.

AS Roma kon het niet laten om te reageren na de overwinning op Feyenoord. De Rotterdammers eindigden als derde in de Champions League-groepsfase en werden gekoppeld aan de Romeinen, als nummer twee van de Europa League-groepsfase, in de tussenronde van het tweede Europese niveau. De Italiaanse club reageerde met de tekst 'Thats awkward' op X

Feyenoord en AS Roma bouwden de laatste jaren een hele historie op. Het begon allemaal na de Conference League-finale van 2022, die werd gewonnen door de Italianen. Feyenoord-trainer Arne Slot vertelde destijds dat hij graag keek naar clubs als Napoli en Manchester City. Een seizoen later troffen beide teams elkaar opnieuw in Europa en toenmalig AS Roma-trainer José Mourinho kon het niet laten om te reageren op deze uitspraken van Slot. "Je moet naar ons kijken, niet naar Napoli", zei de Portugees na afloop in de spelerstunnel.