Vrancken (Genk) over efficiëntie op Charleroi: “RWDM en Mechelen niet goed”

Vrancken (Genk) over efficiëntie op Charleroi: “RWDM en Mechelen niet goed”

22 februari - 18:27

KRC Genk staat voor een cruciale verplaatsing naar het Stade du Pays de Charleroi na hun recente triomf tegen RWDM. Coach Wouter Vrancken deelde zijn inzichten. Hij benadrukt dat efficiëntie essentieel zal zijn tegen Charleroi, vooral als ze met een defensief blok spelen. 

"We zullen de connecties op het veld moeten vinden om ruimte te vinden en georganiseerde chaos te creëren”, klinkt het bij de coach. “Op het einde van de dag moeten we ervoor zorgen dat we onszelf niets kunnen verwijten."

Vrancken gelooft verder dat Genk nog veel werk heeft voorin. Zeker als je weet dat ze het tegen RWDM en Mechelen niet altijd even makkelijk hadden.  “Zo was tegen RWDM en in Mechelen onze start absoluut niet goed”, klinkt het bij Vrankcen. “Ook moesten we het sneller afmaken. We hebben er wel de kansen voor gehad, maar deden het niet. Dat zijn dingen waarmee we aan de slag moeten”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.