Vanhaezebrouck baalt na uitschakeling KAA Gent: “Misten de fans”

Vanhaezebrouck baalt na uitschakeling KAA Gent: “Misten de fans”

21 februari - 23:25 Laatste update: 22 februari - 09:01
11

KAA Gent speelde 1-1 gelijk in de Conference League en dat was niet genoeg om de 1-0 nederlaag van de heenmatch weg te werken. Coach Hein Vanhaezebrouck baalt als een stekker en sprak met Sporza.

De Buffalo’s kunnen zich nu volledig op de competitie focussen, maar HVH is ontgoocheld. "Dit was een competitie waar we gehoopt hadden om lang te overleven, helaas. Dit is na de beker al de tweede competitie waar we onnodig uitvallen. We moeten er nu alles aan doen om de Jupiler Pro League te redden en Play-Off 1 te halen. Er zal alvast opnieuw wat oplapwerk moeten gebeuren."

Vanhaezebrouck zag ook waar het struikelblok van KAA Gent ligt. "Het was duidelijk zoeken voor ons. We missen ook twee van onze centrale pionnen: De Sart en Kums. We hebben geprobeerd om dat gat op te vullen, maar dat lukte in het begin duidelijk niet. "Met een paar killers in je ploeg - dat hoeven geen spitsen te zijn - scoren we altijd nog op een van de vele goede crosses. Er waren ook een paar fenomenale reddingen van Seck (ex-Antwerp nota bene) - die enkel hij kon maken met zijn gestalte - en de keeper."

HVH miste ook de steun van de thuisaanhang. De wedstrijd werd achter gesloten deuren afgewerkt door de gevoelige situatie in Israël. "Er was niemand om die bal nog eens in doel te schreeuwen. Het publiek had ons echt nog naar een overwinning kunnen stuwen. Want als we er nog eentje hadden gemaakt, zouden we erop en erover gegaan zijn. Maar helaas."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)