Verrassend dat Trossard niet vaker de voorkeur krijgt op Havertz bij Arsenal

"Verrassend dat Trossard niet vaker de voorkeur krijgt op Havertz bij Arsenal"

20 februari - 20:21 Laatste update: 20:54
2

Shaun Wright-Phillips, ex-speler van o.a. Chelsea en Manchester City én zoon van Arsenal-legende Ian Wright, heeft zich uitgesproken over de prestaties van Leandro Trossard bij Arsenal. Volgens de voormalig Engels international zou de Rode Duivel vaker de voorkeur moeten krijgen in de basiself. 

Trossard is de laatste weken met drie goals in evenveel wedstrijden in bloedvorm. Wright-Phillips is verrast dat Trossard niet meer speelgelegenheid krijgt. "Als je weet dat je hem in het team kan zetten, vind ik het verrassend dat hij niet meer de voorkeur krijgt op Kai Havertz", zegt Wright-Phillips bij de Kelly and Wrighty Show

"Trossard deed vorig jaar al eens voor wat hij nu opnieuw aan het doen is", aldus de oud-aanvaller, wiens zoon momenteel aan de slag is bij Beerschot. "Het doet je afvragen of Arsenal Havertz wel überhaupt moest kopen als je Trossard hebt die tot dit in staat is."

De Rode Duivel zit dit seizoen aan tien doelpunten in alle competities voor Arsenal, waarvan zeven in de Premier League. Daarnaast heeft hij twee assists achter zijn naam staan. Arsenal doet het dit seizoen opnieuw uitstekend en staat momenteel tweede met 55 punten, twee minder dan leider Liverpool. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.