Keita en Corbanie op bezoek bij jeugd: ''Meet-and-greet inbegrepen''

Keita en Corbanie op bezoek bij jeugd: ''Meet-and-greet inbegrepen''

20 februari - 15:05 Laatste update: 16:07
2

Mandela Keita en Kobe Corbanie waren op bezoek bij Don Bosco Hoboken. Ze waren op de speelplaats om als rolmdellen te dienen voor de jeugd. Leerlingen kregen de kans om vragen te stellen en persoonlijke ervaringen te horen van de Royal Antwerp FC-spelers.

Leerlingen worden betrokken bij de club. ''Maandelijks selecteert het SODA-team van de school zes leerlingen en twee leerkrachten die gratis naar een van onze thuismatchen mogen komen kijken. Bovendien is een meet-and-greet met de twee spelers inbegrepen'', klonk het bij Antwerp volgens Gazet van Antwerpen.

Ook krijgen de leerlingen een uniek kijkje in de keuken. ''Op het einde van het schooljaar organiseert AntwerpFirst een rondleiding voor de leerlingen en faciliteert het de uitreiking van SODA-attesten op de Bosuil. Zo komen ze op plaatsen waar ze anders nooit hadden kunnen komen, zoals in de kleedkamers, de dug-outs enzovoort'', aldus Royal Antwerp FC.

Antwerp staat momenteel op de 4e plek van de Jupiler Pro League met 44 punten uit 26 matchen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.