Cercle Brugge-sterkhouder Lopes over toekomst: “Nadien is alles mogelijk”

Cercle Brugge-sterkhouder Lopes over toekomst: “Nadien is alles mogelijk”

20 februari - 09:44
3

Leonardo Lopes is aan het einde van het seizoen einde contract. Volgens Het Nieuwsblad stond Cercle Brugge-directeur Rembert Vromant open voor een winterse transfer, maar Lopes sloeg zelf aanbiedingen af.

Er was interesse uit de MLS, maar Lopes wil naar Engeland. Zelf focust hij zich op Cercle Brugge en niet op een transfer. “Dat is nu niet belangrijk. Ik was ook twee maanden uit met een blessure en ben vooral blij dat ik weer speel en nog steeds voor Cercle. Ik concentreer mij nu op mijn spel en het behalen van de top zes. Nadien is alles mogelijk.”

De 25-jarige middenvelder kwam vier jaar geleden voor zo’n twee miljoen euro over van Hull City. De top zes is het doel nu. “Voor mij, maar ook voor het hele team. Ik help de ploeg waar ik kan en waar ze mij nodig hebben, de positie maakt mij niet eens uit. Als de trainer wil dat ik verdedig, dan doe ik dat. Als ik moet aanvallen ook.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.