Blessin voor Eintracht Frankfurt – Union: Bedoel echte fans, maken veel kabaal

Blessin voor Eintracht Frankfurt – Union: "Bedoel echte fans, maken veel kabaal"

19 februari - 21:25
1

Alexander Blessin, de hoofdtrainer van Union SG, blikt vooruit op de aankomende match van donderdag met Eintracht Frankfurt. In de tussenronde van de Conference League speelde Union eerder met 2-2 gelijk tegen Eintracht Frankfurt in het Lotto Park van RSC Anderlecht.

Blessin kijkt uit naar de confrontatie tussen Eintracht Frankfurt en Union. “Het zal echt schitterend zijn. Als je weet dat er 54.000 fans zullen zijn, en met fans bedoel ik daar ook echte fans die veel kabaal maken, dan zullen we enorm hard moeten werken”, citeert Het Belang van Limburg Blessin.

Blessin geeft aan dat de supporters van Eintracht Frankfurt niet mis zijn. “We spelen niet enkel tegen Frankfurt, maar ook tegen hun supporters. Ze staan constant achter hun ploeg, wat het extra moeilijk maakt. Onze opdracht is om hen zo nerveus mogelijk te maken, en dan kan de sfeer in het stadion misschien wat keren. Dat kan onze kans zijn om hen pijn te doen”, aldus Blessin.

Blessin sluit af door te vertellen wat Union zal moeten vermijden tegen Eintracht Frankfurt. “Bovendien zullen we absoluut geen domme goals mogen weggeven of al te veel kansen tegen krijgen, en we moeten zien dat we er af en toe zelf goed kunnen uitkomen. Maar natuurlijk kennen we hun kwaliteiten, dus we zullen op ons best moeten zijn als we kans willen maken op de kwalificatie”, besluit Blessin.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.