Vandenbempt over Club Brugge als uitdager: “Het staat met de rug tegen de muur”

Vandenbempt over Club Brugge als uitdager: “Het staat met de rug tegen de muur”

19 februari - 18:21 Laatste update: 19:05
13

Vandenbempt zag Club Brugge met 1-1 gelijkspelen tegen Cercle Brugge in de Brugse derby. Vandenbempt blikt terug op de match en geeft aan dat Club Brugge nu met de rug tegen de muur staat boven in de Jupiler Pro League.

Vandenbempt blikt terug op de Brugse derby tussen Cercle Brugge en Club Brugge. “Ik vond de stadsderby een verschrikkelijke wedstrijd. Een strafkamp, zeg maar. Zeker in de eerste helft waarin Club Brugge besliste mee te gaan met het voetbal van Cercle. De strijd en intensiteit evenaren van de stadsgenoot deed Club wel goed, maar je moet zelf blijven voetballen”, deelt Vandenbempt via Sporza.

Vandenbempt geeft aan dat de supporters van Club Brugge niet tevreden konden zijn met het gelijkspel tegen Cercle Brugge. “Nusa kwam dan toch boven water. Er waren kansen genoeg om nog een paar goals te maken, maar Thiago had zijn dagje niet”, aldus Vandenbempt.

Vandenbempt sluit af door te melden dat Club Brugge met de rug tegen de muur staat in de Jupiler Pro League. “Sinds Club een paar weken geleden naar voren is geschoven als grote uitdager van Union heeft het 5 op 12 gehaald. Zo staat het toch met de rug tegen de muur. 9 punten achter op Anderlecht en 17 op Union: dan is maar een resultaat goed genoeg”, besluit Vandenbempt.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.