De Mil niet naar Hoefkens voor Standard: “Ivan een andere coach dan Carl”

De Mil niet naar Hoefkens voor Standard: “Ivan een andere coach dan Carl”

15 februari - 18:20

Rik De Mil, de hoofdtrainer van KVC Westerlo, staat aankomende zondag met De Kemphanen tegenover Standard. De Mil heeft geen informatie ingewonnen bij zijn goede vriend Carl Hoefkens voor de match met Standard. Hoefkens werd eerder dit seizoen ontslagen bij Standard na de tegenvallende resultaten.

De Mil geeft aan dat de hoofdtrainer geen extra informatie nodig had voor de match tussen Westerlo en Standard. “Carl en ik hebben nog regelmatig contact, maar ik heb hem niet om inside info over Standard gevraagd. Ten eerste omdat we Standard al goed kennen. Ik heb er met Club Brugge nog tegen gespeeld en we hebben hen toen goed geanalyseerd”, citeert De Gazet van Antwerpen De Mil.

De Mil geeft ook aan dat er met Ivan Leko als hoofdtrainer een andere wind waait bij Standard. “Daarnaast is Ivan een andere coach dan Carl, iemand die ook een andere manier van spelen hanteert. Het is dus interessanter om te focussen op wat hij doet en zijn wedstrijden te analyseren”, aldus De Mil.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.