Leko voor Standard op bezoek gaat bij Westerlo: “Begonnen vaak te slap”

Leko voor Standard op bezoek gaat bij Westerlo: “Begonnen vaak te slap”

15 februari - 17:25 Laatste update: 17:47

Ivan Leko, de hoofdtrainer van Standard, gaat met De Rouches op bezoek bij Westerlo. Leko geeft aan dat Standard realistisch naar de situatie kijkt. De hoofdtrainer ziet het belang van de match tegen een directe concurrent. Standard staat op dit moment tiende met slechts twee punten meer dan De Kemphanen.

Leko vertelt over het belang van de match tussen Westerlo en Standard. “Wij kijken realistisch naar de situatie. Wij spelen belangrijke wedstrijden tegen directe concurrenten. Het is aan ons om het te doen met ambitie, discipline en de juiste spirit”, deelt Leko via de officiële kanalen van Standard.

Leko geeft ook uitleg waar het de laatste tijd mis ging voor Standard in de Jupiler Pro League. “We waren meerdere keren te slap aan het begin van wedstrijden. Ik wil dat we beter beginnen, omdat het helpt om wedstrijden te winnen, al zou ik graag willen dat alles elke keer 95 minuten goed gaat”, besluit Leko.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.