Rangers komt opnieuw naast Celtic

Rangers komt weer op gelijke hoogte met Celtic door goals van Dessers (ex-Genk)

15 februari om 10:21
Laatste update: 15 februari om 13:27

Hoofdtrainer Philippe Clement heeft zich met de Rangers opnieuw naast Celtic gezet bovenaan de Schotse Premiership. Rangers wist al zes matchen op rij te winnen en deed dit ook tijdens de inhaalmatch tegen Ross County. Rangers wist thuis met 3-1 te winnen door twee doelpunten van Cyriel Dessers (ex-KRC Genk). Nicolas Raskin (ex-Standard) bleef de gehele match op de bank. 

Dessers had niet veel tijd nodig om Rangers op voorsprong te zetten tegen Ross County. In de vijfde minuut wist de Belgisch-Nigeriaanse spits al het net te vinden. Op aangeven van kapitein James Tavernier wist Dessers de doelman te verschalken.

Ross County kwam op gelijke hoogte, het was voor Rangers opnieuw het tweetal Tavernier Dessers dat de leiding vond. Vlak voor rust was het weer Tavernier met de assist en maakte Dessers zijn tweede van de avond.

In de absolute slotfase wist Rangers ook de 3-1 te maken. In de 93e minuut maakte John Souttar het af voor Rangers. Het was wederom Tavernier die de assist afleverde, de aanvoerder gaf zijn derde assist van de avond. Door de overwinning heeft Rangers 61 punten na 25 gespeelde matchen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.