OFFICIEEL: Brentford haalt niet Nusa, maar Thiago weg bij Club Brugge

OFFICIEEL: Brentford haalt niet Nusa, maar Thiago weg bij Club Brugge

14 februari - 19:00 Laatste update: 19:20
330

Bijzonder transfernieuws uit Engeland. Brentford heeft laten weten dat het Thiago overneemt van Club Brugge. De Braziliaan doet het seizoen wel nog uit in het Jan Breydelstadion.

Tijdens de afgelopen wintermercato probeerde Brentford nog Nusa te strikken. Het Noorse talent raakte evenwel niet door de medische keuring. De transfer van Nua richting Engeland kwam er uiteindelijk niet.

Nu hebben Club Brugge en Brentford bekendgemaakt dat Thiago richting de Premier League-club trekt. In Engeland tekende de Braziliaanse aanvaller van 22 jaar een contract voor 5 jaar met de optie voor nog een seizoen.

 De transfermarkt gaat pas terug in de zomer open. Dan zal Thiago de overstap maken naar Brentford. Tijdens de rest van dit seizoen kan Club Brugge dus nog een beroep doen Thiago.

In de zomer van 2023 haalde Club Brugge Thiago naar ons land. Blauw-Zwart nam de aanvaller voor 7,9 miljoen euro over van Ludogorets. Ondertussen kwam Thiago in 40 duels uit voor Club Brugge. Daarin was hij goed 26 goals en 4 assists.