'Buchanan ziet concurrent Dumfries mogelijk vertrekken, Inter bepaalt vraagprijs'

'Buchanan ziet concurrent Dumfries mogelijk vertrekken, Inter bepaalt vraagprijs'

14 februari - 15:55
1

Internazionale trok deze winter Tajon Buchanan aan van Club Brugge. Het heeft er alle schijn van dat Denzel Dumfries, die ook rechts op het middenveld uit de voeten kan, in de zomer gaat vertrekken bij Internazionale. Althans, als we de Italiaanse journalist Matteo Moretto mogen geloven. 

Dumfries is 'veel dichter bij een vertrek deze zomer dan bij een langer verblijf', beweert Moretto in Caught Offside. Hij stipt aan dat zowel Aston Villa als Manchester United in het verleden interesse toonden in de rechtsback. Naar verluidt kan Dumfries op nog meer interesse uit Engeland rekenen, als is het niet bekend om welke clubs het gaat.

Moretto stelt dat Inter waarschijnlijk rond de twintig miljoen zal vragen voor de 27-jarige back. Het contract van Dumfries loopt nog tot medio 2025. In de maanden april en mei verwacht de Italiaan bewegingen rondom de Oranje-international. 

Dumfries begon de laatste drie wedstrijden van Internazionale op de bank. Met Tajon Buchanan hebben de Italianen al een vervanger in huis gehaald.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.