Raman valt in, Muja helpt Samsunspor aan winst met treffer bij debuut

12 februari om 23:16

Arbnor Muja en Benito Raman hebben hun debuut bij Samsunspor niet gemist. De ex-spelers van Royal Antwerp FC en RSC Anderlecht begonnen wel op de bank bij Samsunpor, maar één van hen (Muja) speelde toch een rol in de 2-0 overwinning.

Samsunspor had het aanvankelijk niet makkelijk tegen Antalyaspor en lag stevig onder. Muja en Raman zagen vanop de bank hoe Antalyaspor het meeste balbezit had, maar ook hoe Samsunpor na een uur voetballen ook op voorsprong kwam via Marius Mouandilmadji, nota bene een ex-speler van RFC Seraing.

Na het doelpunt van de man uit Tsjaad mochten Raman en Muja uiteindelijk ook invallen, waarna die laatste in de extra tijd uiteindelijk ook nog de 2-0 eindstand op het scorebord kon zetten. Een geslaagd debuut voor de twee ex-speler van de JPL.

Dankzij die overwinning springt Samsunpor uit de degradatiezone naar de dertiende plek in de stand. Het telt nu 29 punten na 25 partijen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.