VP 11: Hazard (Anderlecht) bereikt stilaan zijn topvorm, Antwerp levert duo

VP 11: Hazard (Anderlecht) bereikt stilaan zijn topvorm, Antwerp levert duo

12 februari - 12:00 Laatste update: 13 februari - 12:00
7

Het gaat aardig vooruit in onze Jupiler Pro League. Speeldag 25 is inmiddels achter de rug en deze elf zijn ons het meest opgevallen. 

Toch maar weer Warleson
Cercle Brugge won zondag op een diefje van KAA Gent, met dank aan de Braziliaanse doelman Warleson. Een clean sheet zat er niet in, maar de driepunter is ook zijn verdienste.

Gouden Schoen klaart de klus
Bij Antwerp lijkt Toby Alderweireld nu de vaste penaltynemer te worden. Hij scoorde er zelfs twee tegen RWDM. Bij Standard kan Lucas Noubi een nieuwe revelatie uit de eigen jeugdopleiding worden.

Op de linkerkant is Loïc Lapoussin onaantastbaar na twee doelpunten voor Union. Maxim De Cuyper maakte op de vorige speeldag een lelijke val tegen Antwerp, maar raakte gewoon speelklaar en leverde een sterke partij.

Vaardig middenveld
Op Sclessin zagen we een sterke Aiden O'Neill, die het winnende doelpunt tegen OH Leuven dan ook dubbel en dik verdiende. Jacob Ondrejka liet mooie dingen zien op het middenveld van Antwerp, onder meer het derde doelpunt.

Bij Anderlecht is Thorgan Hazard stilaan topfit. Met twee assists zette hij Sporting Charleroi mee opzij. 

Sneltrein bij KV Mechelen
KV Mechelen gaat nog veel plezier beleven aan Bill Antonio, die Sobol een lastige namiddag bezorgde en een voet had in de 1-1. Centraal was Kevin Denkey opnieuw een fenomeen bij Cercle Brugge: twee bruikbare ballen, twee goals.

Bij Anderlecht mocht Luis Vazquez niet starten, maar als invaller maakte hij een heerlijke treffer. Wat krijgen we nog te zien van de veelbelovende Argentijn?