Hasi na KV Mechelen-KRC Genk: “Wij verdienden vandaag het meest de winst”

Hasi na KV Mechelen-KRC Genk: “Wij verdienden vandaag het meest de winst”

12 februari - 09:26 Laatste update: 09:48
1

KV Mechelen en KRC Genk speelden 1-1 gelijk op speeldag 25 van de Jupiler Pro League. Na afloop reageerde Besnik Hasi tegenover Sporza.

Hasi vindt dat de thuisploeg de overwinning verdiende. "Ik denk dat wij vandaag het meest de overwinning verdienden, we waren ook eindelijk nog eens goed vanaf het begin. We krijgen dan wel een goal tegen, waardoor zij opnieuw vertrouwen kregen. Gelukkig scoren we de 1-1, waarna de tweede helft gesloten was. Daarin ontbrak de kwaliteit van beslissingen of de laatste pass.”

Toch is de oefenmeester van KV Mechelen een tevreden coach. “Al bij al ben ik wel erg tevreden met de prestatie van mijn spelers. Slimani moet ballen in de zestien krijgen, dat brachten we te weinig. Ook Garananga deed het erg goed vandaag. Antonio brengt ons ten slotte snelheid en diepgang, wat we voordien misten. We hebben opties, dat hadden we voordien niet."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.