OFFICIEEL: RWDM grijpt in en neemt afscheid van coach Caçapa

OFFICIEEL: RWDM grijpt in en neemt afscheid van coach Caçapa

11 februari - 18:22 Laatste update: 19:07
21

RWDM is er alweer niet in geslaagd om punten te pakken en ging in eigen huis pijnlijk onderuit tegen Royal Antwerp FC. Dat heeft nu ook voor het ontslag van Claudio Caçapa gezorgd.

Althans, dat beweert X-er Sacha Tavolieri. Volgens hem heeft het bestuur van RWDM na de nederlaag tegen Antwerp besloten om afscheid te nemen van Caçapa, die eerder dit seizoen het stokje nog overnam van de eveneens ontslagen Vincent Euvrard.

De 47-jarige Braziliaan begon ook meer dan behoorlijk aan zijn avontuur in ons land, maar had het daarna een pak lastiger. De laatste winst met de Brusselse club dateert inmiddels al van 16 december, toen haalde RWDM het op speeldag 18 met 3-0 van STVV.

RWDM staat momenteel op een veertiende plek in de stand en moet dus serieus vrezen voor degradatie. Het staat op twee punten van OH Leuven en Sporting Charleroi, de nummers twaalf en dertien.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

Update: RWDM heeft het nieuws inmiddels ook officieel bevestigd via de officiële kanalen. Caçapa en dienst assistent Anderson Valiñas vertreken. Igor De Camargo wordt tijdelijk interim-trainer.