KV Mechelen wil snel antwoord van Coucke krijgen: We gaan een inspanning leveren

KV Mechelen wil snel antwoord van Coucke krijgen: "We gaan een inspanning leveren"

11 februari - 18:00

Voor KV Mechelen is het nog onduidelijk of Gaëtan Coucke bij de club zal blijven. De doelman heeft een aflopend contract en een akkoord werd er nog niet gevonden. Malinwa wil wel graag langer door met de doelman.

Coucke gaf zelf al aan wel te denken aan een volgende stap, al wil KV Mechelen zijn contract graag verlengen. Tot komende zomer wachten zal echter niet gebeuren. “Zo lang kunnen wij natuurlijk niet wachten", zegt sportief directeur Tim Matthys bij Gazet van Antwerpen. "Volgende week zitten we aan tafel met zijn makelaar en moeten we een ja of een neen krijgen. We gaan een inspanning leveren om Gaëtan bij ons te houden", klinkt het.

De doelman is alvast helemaal ontbolsterd bij KVM, waar hij zelfs even moest vrezen voor zijn basisplek. "In de herfst van 2022 waren er nog enorm veel twijfels rond Gaëtan", weet Matthys nog. "Ik heb hem toen op mijn bureau geroepen en gezegd: 'Voor mij is het 100 procent duidelijk: jij bent mijn nummer 1.' Dat heeft hem bevrijd", klinkt het.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.