Jackpot opnieuw op komst voor Antwerp? 'Een goudhaantje, hij kan ver geraken'

Jackpot opnieuw op komst voor Antwerp? 'Een goudhaantje, hij kan ver geraken'

10 februari - 13:22
6

Royal Antwerp FC nam deze winter afscheid van Arthur Vermeeren, maar lijkt met Mahamadou Doumbia wel al een geschikte vervanger in huis te hebben. Club-icoon Patrick Goots is alvast een grote fan.

De negentienjarige Malinees krijgt na het vertrek van Vermeeren voluit zijn kans en wist meteen te overtuigen met enkele doelpunten en goede prestaties. Goots gelooft dat Antwerp met Doumbia de vervanger van Vermeeren al heeft gevonden.

“Arthur is een ongelofelijk goede voetballer die in de zone van de waarheid nog stappen moet zetten. Zijn tijdperk op Antwerp is nu voorbij. Ik denk dat Doumbia goed op weg is om in zijn voetsporen te treden", klinkt het bij Gazet van Antwerpen.

"Omdat ik dezelfde dingen terugzie als bij Arthur", gaat hij verder. "Er meteen staan, goede voetjes, veel loopvermogen, fysiek aanwezig en dikwijls heer en meester in de één-tegen-éénsituaties. Doumbia is een goudhaantje dat ver kan geraken", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.