De Condé: ''Laatste dagen en weken van een mercato zijn vaak te gek voor woorden''

De Condé: ''Laatste dagen en weken van een mercato zijn vaak te gek voor woorden''

6 februari - 08:15
3

Dimitri de Condé, Head of Football bij KRC Genk, heeft een bewogen transferperiode in de winter ervaren. De Condé deelde zijn ervaringen en benadrukte dat er van alles gaande is, zelfs tijdens wedstrijden.

Vooral als de deadline nadert, wordt het druk. ''De laatste dagen en weken van een mercato zijn vaak te gek voor woorden. Makelaars, die tijdens een wedstrijd bellen dat er interesse is voor hun speler'', vertelde De Condé aan Het Belang van Limburg.

Soms komen er ook enorme verleidingen langs voor spelers. ''Of iemand die een bankzitter naar de Serie A wil brengen, terwijl de geïnteresseerde club de speler alleen wil huren'', zei De Condé.

Dat kunnen spelers moeilijk laten lopen. ''Begin er dan maar aan: je kan zo’n speler onmogelijk laten gaan, terwijl hij het dubbele kan verdienen in een topcompetitie'', aldus de Head of Football van KRC Genk.

Genk staat momenteel op de 7e plaats in de Jupiler Pro League met 36 punten uit 24 wedstrijden.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.