Matchwinnaar Kortrijk na Charleroi: “Zijn diep gegaan, geloof in een mirakel”

Matchwinnaar Kortrijk na Charleroi: “Zijn diep gegaan, geloof in een mirakel”

3 februari - 22:10
1

Isaak Davies, de schaduwspits van KV Kortrijk, is zeer content na de 1-0 overwinning van De Kerels tegen Sporting Charleroi. Davies maakte het enige doelpunt van de match namens Kortrijk tegen De Zebra’s in de Jupiler Pro League.

Davies is zeer te spreken na zijn belangrijke doelpunt voor Kortrijk. “Ik hou ervan om voor deze fans te scoren. Eerlijk gezegd schoot ik gewoon uit instinct. Ik kreeg misschien wat veel ruimte”, citeert Sporza Davies.

Davies geeft aan dat het een teamprestatie was van Kortrijk tegen Charleroi. “De hele ploeg verdient een compliment. We zijn diep gegaan en hebben ervoor gevochten. De jongens verdienen het. Ik geloof honderd procent in een mirakel. We moeten op onszelf focussen, dan is alles mogelijk”, besluit Davies.

Na de overwinning van Kortrijk, draagt de ploeg nog altijd de rode lantaarn in de Jupiler Pro League. Het gat met KAS Eupen, de nummer vijftien bedraagt op dit moment drie punten. De twaalfde plaats biedt veiligheid uit de gevarenzone, daar staat Leuven met zes punten meer dan Kortrijk.