AC Milan speelt gelijk tegen Frosinone, vijfklapper Aston Villa bij Sheffield

3 februari - 20:55

AC Milan heeft zaterdag een knappe comeback gemaakt tegen Frosinone. In de slotfase wist de huidige nummer drie van Italië nog te winnen. In Engeland is Aston Villa uit zijn slof geschoten tegen Sheffield United. Namens Aston Villa wist Rode Duivel Youri Tielemans op fraaie wijze te scoren.

Frosinone - AC Milan 2-3
Tegen Frosinone had Milan het lastig. Via Olivier Giroud kwamen de bezoekers wel nog op voorsprong, maar door een benutte penalty van Soulé stond het bij rust 1-1. Na de pauze werd het zelfs 2-1: Luca Mazzitelli prikte knap raap vanuit een moeilijke hoek, dankzij een goede assist van Soulé. Daardoor moest Milan alle zeilen bijzetten.

Toch luke het de ploeg van Stefano Pioli nog om drie punten uit het vuur te slepen. Verdediger Matteo Gabbia en invaller Luka Jović scoorden allebei in de slotfase van de wedstrijd. Daardoor werd het 2-3 voor Milan.

Sheffield United - Aston Villa 0-5
Dankzij een ruime overwinning op Sheffield blijft Aston Villa meedraaien in de top van de Premier League. Zaterdagavond werd het maar liefst 0-5 voor The Villians. Na een half uur spelen waren de eerste vier treffers al gemaakt. Tielemans tekende op fraaie wijze voor de vierde treffer. Vlak na rust bepaalde Àlex Moreno de eindstand op 0-5. Daardoor staat Aston Villa nu vierde, terwijl Sheffield afstevent op degradatie.