'Diawara lijkt dan toch in Anderlecht te blijven, streep door rekening paars-wit'

'Diawara lijkt dan toch in Anderlecht te blijven, streep door rekening paars-wit'

1 februari - 20:57
4

Amadou Diawara lijkt de komende uren dan toch niet te gaan vertrekken bij RSC Anderlecht. Een streep door de rekening van paars-wit, waar Diawara overbodig is en te zwaar doorweegt op de loonmassa. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Dat Anderlecht Diawara liever kwijt dan rijk is, is geen geheim. De 26-jarige middenvelder stond op een zucht van een uitleenbeurt naar het Spaanse Cadiz, maar die deal lijkt dus te zijn afgesprongen. Diawara is momenteel nog aan de slag met Guinee op de Africa Cup.

Diawara, die in de zomer van 2022 overkwam van AS Roma, kon nooit echt overtuigen in Anderlecht. Dit seizoen komt hij niet echt meer in de plannen voor. De defensieve middenvelder speelde in totaal al 33 wedstrijden voor Anderlecht in de Jupiler Pro League. Diawara heeft nog een contract tot de zomer van 2025. Zijn marktwaarde bedraagt volgens transfermarkt 1,8 miljoen euro.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.