'Wolfsberger AC wil nog spits weghalen bij KRC Genk'

'Wolfsberger AC wil nog spits weghalen bij KRC Genk'

2 februari - 18:17
1

KRC Genk zag deze winter al verschillende sterkhouders vertrekken en trok ook enkele nieuwe pionnen aan. De club kan de komende dagen nog een extra pion zien vertrekken.

In Oostenrijkse media valt namelijk te lezen dat Wolfsberger AC nog wil shoppen bij de Limburgers. De Oostenrijkse club zoekt naar een nieuwe spits en heeft daarvoor het vizier gericht op Victor Beniangba.

De twintigjarige aanvaller werd in de zomer van 2022 door Genk overgenomen van het Egyptische Cleopatra FC en komt momenteel uit voor Jong Genk. Daar was hij in veertig partijen goed voor twaalf doelpunten en twee assists. Een doorbraak in het eerste elftal lijkt er echter niet te gaan komen.

Wolfsberger wil daarvan profiteren en hoopt Beniangba deze winter nog in huis te halen. In Oostenrijk loopt de transferperiode nog tot 6 februari, dus is er nog even tijd om een akkoord te vinden.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.