UPDATE: 'Mitrovic zet donderdag handtekening tot juni 2026 bij KAA Gent'

UPDATE: 'Mitrovic zet donderdag handtekening tot juni 2026 bij KAA Gent'

31 januari - 16:01 Laatste update: 1 februari - 08:52
13

KAA Gent is er dan toch in geslaagd om Stefan Mitrovic in huis te halen. De verdediger legde eerder een bod van de Buffalo's neer, maar keert nu toch terug naar ons land.

Dat weet men bij Het Laatste Nieuws. De ex-speler van Mitrovic komt momenteel uit voor Getafe, waar hij naar verluidt bijzonder gelukkig is, maar ook een aflopend contract had. Gent wilde daarvan profiteren en hem terug in huis halen. Dat zag hij echter eerst niet zitten.

Er is nu toch een doorbraak gekomen in het dossier. De 33-jarige verdediger keert toch terug naar ons land en kan bij Gent zijn handtekening zetten onder een contract tot medio 2026. Daarmee heeft Gent na het mislopen van Matte Smets toch een nieuwe verdediger in huis.

De Servische international speelde van 2015 tot 2018 bij KAA Gent, eerst op huurbasis en vervolgens werd hij definitief overgenomen van SC Freiburg. Mitrovic maakte vervolgens een transfer naar het Franse Strasbourg en zit nu bij het Spaanse Getafe.

Update: Tenzij er verrassingen optreden, zal Mitrovic donderdag zijn handtekening zetten bij KAA Gent tot juni 2026, aldus Het Laatste Nieuws.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.