Ten Hag sluit zaak rond Rashford af

Ten Hag sluit zaak rond Rashford af: 'Heeft niets te maken met respect'

31 januari om 18:43

Erik ten Hag heeft aangegeven dat de zaak rond Marcus Rashford is afgesloten. De aanvaller werd gespot in een nachtclub in het Noord-Ierse Belfast en meldde zich daarna ziek voor de training. Volgens Ten Hag heeft Rashford zijn verantwoordelijkheid genomen en is de zaak nu afgedaan.

Over de manier waarop Rashford zijn verantwoordelijkheid heeft genomen wil Ten Hag niet veel kwijt. "Hij heeft zijn verantwoordelijkheid genomen en de rest in een interne zaak voor ons. De zaak is nu afgesloten. Het heeft helemaal niets te maken met een gebrek aan respect. Het statement is duidelijk en wij moeten ons gaan focussen op het winnen van wedstrijden", vertelt Ten Hag op zijn persconferentie voor het duel met Wolverhampton Wanderers

Verschillende Engelse kranten stonden de afgelopen dagen vol met het nieuws van Rashford. Voor het bekerduel met Newport County had United een paar dagen vrij en dus besloot de aanvaller een vriend op te zoeken in Belfast. Daar maakte hij het nogal bont, vertelt barvrouw Sarah Adair aan The Sun. "Hij dronk twaalf uur lang shotjes tequila. Hij was op een missie om dronken te worden."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.