Mechele slaat mea culpa na Club Brugge-KV Kortrijk: “Dat mag niet gebeuren”

Mechele slaat mea culpa na Club Brugge-KV Kortrijk: “Dat mag niet gebeuren”

31 januari - 10:25
22

Club Brugge speelde verrassend 3-3 gelijk tegen rode lantaarn KV Kortrijk. Blauw-Zwart gaf een zege nog weg in de slotfase. Verdediger Brandon Mechele sprak met Het Nieuwsblad.

Mechelen slaat mea culpa. “We hebben heel erg veel kansen gekregen in de eerste helft, we moesten al meer gescoord hebben. Maar we stonden goed en gaven niets weg, tot zij in de tweede helft uit het niets gelijkmaakten. Dan was het even lichte paniek, we wisten niet wat gedaan. Wat er gebeurde bij die tegengoal? De bal ging door mijn benen of onder mijn voet, dat mag niet gebeuren.”

Vervolgens maakte Mechele zelf de 2-2 en maakte Thiago zelfs nog de 3-2. “Op dat moment denk je: ‘we gaan het hier rustig uitspelen’. Maar dan in die laatste minuut zakten we ineens helemaal in. En dan valt die bal nog een keer goed voor hen en is het bingo. Dit mag niet gebeuren, het is echt balen. We moeten nu gewoon onze lessen trekken uit deze wedstrijd en op naar de volgende.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.