Kortrijk stunt tegen Club Brugge, gelijkmaker in de 97e minuut

30 januari - 22:25 Laatste update: 22:32
84

KV Kortrijk heeft dinsdag gestunt bij Club Brugge. Het speelde 3-3 gelijk in het Jan Breydelstadion. De gelijkmaker viel in de 97e minuut.

Club Brugge was de winnaar van het afgelopen weekend, maar kreeg dinsdag een dreun te verwerken. Nochtans kwam de thuisploeg in de eerste helft verdiend op voorsprong. Zinckernagel zorgde voor de 1-0 en leek er weinig aan de hand voor Blauw-Zwart.

In de tweede helft had Kortrijk het ook lastig, maar in de 53e minuut deed Afolabi de thuisploeg pijn. Hij schoot de bal onder Mignolet. Na balverlies van Vetlessen profiteerde Bruno optimaal. Hij knalde de 1-2 op het bord.

Thiago dacht dat hij de matchwinnaar was
Club Brugge moest antwoorden en na een corner bracht Mechele Blauw-Zwart langszij. De thuisploeg wilde meer en kreeg de 3-2 ook op het bord. In de 88e minuut kopte Thiago raak. De Braziliaan trok zijn shirt uit en heel Club Brugge reageerde opgelucht.

Er kwamen 7 minuten bij en dat zou Club Brugge zuur opbreken. Bij de laatste aanval van KVK was het raak. Seck zorgde voor de gelijkmaker. Zo bleven beide ploegen met één punt achter. Voor Club Brugge een domper, voor Kortrijk een opsteker in de degradatiestrijd.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.