OFFICIEEL: SK Beveren stuurt gehuurde Çukur terug naar Fenerbahçe

OFFICIEEL: SK Beveren stuurt gehuurde Çukur terug naar Fenerbahçe

29 januari - 17:20 Laatste update: 31 januari - 19:08
3

Een opvallend gerucht uit de Challenger Pro League, want naar verluidt zou SK Beveren besloten hebben om het contract van spits Tiago Çukur te beëindigen. Hij zou terug onderweg zijn naar Fenerbahçe, de club die hem uitleent aan Beveren.

SK Beveren zou niet onder de indruk zijn van de prestaties van de Turkse international, die vorig seizoen nog uitkwam voor FCV Dender. Daarom zou zijn uitleenbeurt nu vroegtijdig beëindigd worden, zo meldt Yağız Sabuncuoğlu, redacteur bij het Turkse Sports Digitale.

De 21-jarige spits slaagde er dit seizoen nog niet in om te scoren in de Belgische tweede klasse. Hij was wel goed voor drie assists in achttien duels. Voor Çukur wordt nu naar verluidt een nieuwe club gezocht door Fenerbahçe.

Update: Het nieuws werd woensdag ook officieel bekendgemaakt door de club. Beveren heeft na overleg met Fenerbahçe beslist om de huurovereenkomst van de spits met onmiddelijke ingang te beëindigen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.