'PSV zet transfer Vertessen on hold na blessure-update Lang (ex-Club)'

'PSV zet transfer Vertessen on hold na blessure-update Lang (ex-Club)'

29 januari - 16:34 Laatste update: 16:42
2

PSV lijkt de transfer van Yorbe Vertessen naar Union Berlin on hold te hebben gezet. Reden hiervoor is de blessure van Noa Lang, die opnieuw voor 'een langere periode' afwezig zal zijn bij de Eindhovenaren. Dat meldt Voetbal International

Yorbe Vertessen wacht op dit moment in Berlijn totdat PSV hem 'vrijgeeft'. Onze landgenoot kan tot de zomer van 2028 een contract tekenen bij Union Berlin, maar de Eindhovenaren lijken nog even te willen wachten met de deal omdat PSV op zoek lijkt te gaan naar een vervanger voor Lang. Vertessen is inmiddels al afgereisd naar Berlijn om zijn transfer af te ronden, maar moet dus nog wachten op definitieve goedkeuring vanuit Eindhoven.

'Kamp Vertessen' heeft volgens VI goede hoop dat PSV Vertessen alsnog snel vrijgeeft. Zij zijn van mening dat de blessure van Lang niet van invloed is op de transfer van de Belgische jeugdinternational. In hun ogen heeft Vertessen zich altijd coöperatief opgesteld en zelfs op het laatst nog voldaan aan de wens van PSV om inzetbaar te zijn tegen Feyenoord en Almere City.

Noa Lang ligt er de komende tijd opnieuw uit bij PSV. De vleugelaanvaller leek tijdens het duel met Almere City het veld met kramp te verlaten, maar medische tests wezen maandag uit dat Lang opnieuw kampt met een bovenbeenblessure. De Eindhovenaren gaan in overleg met internationale experts over het herstelplan van Lang. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.