Sadiki na RSC Anderlecht – Union SG: “We gingen te veel mee met hun flow”

Sadiki na RSC Anderlecht – Union SG: “We gingen te veel mee met hun flow”

28 januari - 22:18
4

Noah Sadiki, de 19-jarige middenvelder van Union SG, blikt terug op het 2-2 gelijkspel tegen zijn oude werkgever RSC Anderlecht. Sadiki zag dat Union erg dicht bij een overwinning was, totdat Thorgan Hazard in de slotfase de gelijkmaker maakte.

Het was de eerste keer dat Sadiki weer in het Lotto Park was na zijn transfer van Anderlecht naar Union. “Het voelt als een nederlaag, maar een punt is nog altijd beter dan geen punten. We wilden de overwinning grijpen en speelden ook goed, maar we gingen te veel mee met hun flow en die van hun supporters”, citeert Het Nieuwsblad Sadiki.

Sadiki vertelt hoe het was voor hem om met Union bij Anderlecht te spelen. “Het was leuk en speciaal om terug te keren, maar tegelijkertijd ook wat raar. Ik speelde nu in een ander truitje en wilde zoals altijd alles geven, maar meer dan dat is het niet”, meent Sadiki.

Sadiki blikt ook nog terug op zijn overstap van Anderlecht naar Union. “Het is altijd makkelijk praten achteraf, waarom Anderlecht me heeft laten gaan. Iedereen heeft zijn eigen mening, maar ik wil er niet over in discussie gaan. Ik voel me heel goed en gelukkig bij Union en ben blij dat ze me zo goed geïntegreerd hebben in de ploeg”, besluit Sadiki.