Tavolieri: Antwerp gaat opnieuw voor komst van BK Häcken-pion Romeo

Tavolieri: Antwerp gaat opnieuw voor komst van BK Häcken-pion Romeo

28 januari - 14:08
2

Na het vertrek van Arthur Vermeeren heeft Royal Antwerp FC flink wat geld ontvangen, maar zag het wel een belangrijke pion vertrekken op het middenveld. Het kan een vervanger gebruiken en heeft die mogelijk gevonden met Amane Romeo.

Volgens X-er Sacha Tavolieri is Romeo namelijk één van de pionnen die op het lijstje staat om Vermeeren te vervangen bij Antwerp. De twintigjarge Ivoriaan komt momenteel uit voor BK Häcken, waar hij een basispion is.

Romeo werd afgelopen zomer samen met KRC Genk en Ajax nog gelinkt aan Antwerp. Tot een transfer kwam het toen niet. De kans is echter bestaande dat The Great Old deze winter nog een poging zal wagen om Romeo toch in huis te halen.

De Ivoriaan heeft bij BK Häcken nog een contract tot medio 2026, waar hij sinds het begin van 2022 voor uitkomt. Hij werd ook al eens opgenomen in de selectie van de Ivoriaanse U23, maar debuteerde nog niet.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.