'Ook Italiaanse interesse voor Anderlecht-target Pellegrino'

'Ook Italiaanse interesse voor Anderlecht-target Pellegrino'

27 januari - 11:53 Laatste update: 12:41

Minder nieuws voor RSC Anderlecht. Hellas Verona heeft de eerste stappen gezet in de richting van het aantrekken van de jonge centrale verdediger Marco Pellegrino van AC Milan. Dat meldt Gianluca Di Marzio op zaterdag. 

Verona is op zoek naar versterking in de achterhoede en heeft zijn oog laten vallen op de getalenteerde Argentijn, geboren in 2002. Niet alleen Verona, maar - zoals eerder gemeld - ook RSC Anderlecht heeft belangstelling getoond voor Pellegrino, wat de concurrentie om de veelbelovende speler verder vergroot.

De eerste contacten tussen Hellas Verona en AC Milan vonden vandaag plaats, waarbij Verona serieus overweegt om Pellegrino aan te trekken om hun defensieve linie te versterken. 

Hoewel Pellegrino slechts één optreden heeft gehad in de Serie A, met een totaal van 68 minuten, is zijn potentieel opgemerkt door verschillende Europese clubs. De jonge verdediger staat nu dus in de belangstelling van Hellas Verona en Anderlecht. Paars-wit zou de jonge verdediger van Milan willen huren. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.