'Bijzonder gewilde Ohio zorgt voor groot dilemma bij Standard'

'Bijzonder gewilde Ohio zorgt voor groot dilemma bij Standard'

26 januari - 21:00

Standard moet de komende dagen nog zwaar aan de bak en zal flink wat deals moeten afronden op de transfermarkt. Zo is er ook de vraag wat er met Noah Ohio zal gebeuren.

De Nederlandse spits blijft het maar moeilijk hebben om zich door te zetten bij de club en wacht op meer speelminuten. De kans is klein dat hij die dit seizoen gaat krijgen bij de Rouches, waar ook flink wat clubs van willen profiteren.

Volgens Sudinfo hebben heel wat ploegen zich de voorbije weken al gemeld bij Standard en hoopt met Ohio (via een uitleenbeurt of definitief) in huis te kunnen halen. Het is echter nog maar de vraag of Standard ook bereid is om Ohio te laten gaan.

Het dossier van Ohio ligt volgens de Waalse bron al even besproken bij het Luikse bestuur, dat nog steeds gelooft in de jonge spits. Zelf zou Ohio ook niet absoluut willen vertrekken, al zal Standard ook eerst nog een vervanger moeten vinden vooraleer het de spits laat gaan.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.