'Naast Hashioka denkt KRC Genk nog aan twee andere JPL-rechtsachters'

'Naast Hashioka denkt KRC Genk nog aan twee andere JPL-rechtsachters'

26 januari - 21:30
30

KRC Genk staat op het punt om afscheid te nemen van Daniel Munoz, die de club kan verlaten voor Crystal Palace. Inmiddels zijn de Limburgers op zoek naar een opvolger. Daarvoor heeft het drie JPL-profielen in het vizier.

Eerder raakte al bekend dat STVV-rechtsachter Daiki Hashioka één van de opties is om het vertrek van Munoz op te vangen. Dat bericht werd echter al ontkracht door STVV zelf, terwijl Genk naar verluidt wel twee andere JPL-pionnen in het vizier heeft.

Volgens Het Laatste Nieuws hoopt Genk namelijk voornamelijk op de komst van Hugo Siquet. De komst van de belofteninternational dreigt echter bijzonder moeilijk te worden. Hij wordt namelijk nog tot het einde van het seizoen gehuurd door Cercle Brugge, terwijl zijn club Freiburg hem ook niet voor zomaar eender welke som wil laten gaan.

De laatste JPL-pion waar Genk aan denkt is Ken Nkuba. De flankspeler is helemaal terug na zijn zware blessure en werd afgelopen zomer nog in verband gebracht met een vertrek. Charleroi is ook niet van plan om hem deze winter te laten gaan en vraagt ook een flinke som voor de rechtsachter.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.