Bodart voor Cercle-Standard: “Bij Standard spelen om te overleven? Ondenkbaar!”

Bodart voor Cercle-Standard: “Bij Standard spelen om te overleven? Ondenkbaar!”

26 januari - 17:44
5

Arnaud Bodart, doelman van Standard, staat voor zijn 175e wedstrijd. Ondanks de teleurstellende prestaties van het team, beleeft hij een van zijn beste seizoenen. Terwijl Standard zich voorbereidt op een ontmoeting met Cercle Brugge, beseft Bodart dat de situatie zorgwekkend is. 

In gesprek met RTBF wijst Bodart echter resoluut de mogelijkheid van deelname aan de Playdowns af, waarin teams strijden om degradatie te vermijden. "Bij Standard spelen om te overleven, is ondenkbaar. Dat kan niet gebeuren. Standard zou dat niet moeten meemaken", zegt Bodart stellig.

Na de recente nederlaag tegen Kortrijk analyseert Bodart de redenen achter de slechte prestatie. "We creëerden kansen maar wisten niet te scoren en toen pakten we een doelpunt en werden we helaas verslagen. Maar er zijn lessen te leren uit deze wedstrijd en fouten te vermijden," deelt de doelman.

Ondanks de frustratie van de fans blijft Bodart kalm en relativeert hij. "Ik weet zeker dat we hier doorheen komen, maar we moeten gewoon nog even geduld hebben," concludeert Bodart, die gelooft dat met geduld en hard werken Standard uit de huidige situatie kan komen en weer succesvol kan zijn.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.