Diawara (ex-Genk) reageert op transfer naar Beerschot: Antwerpen voelt als thuis

Diawara (ex-Genk) reageert op transfer naar Beerschot: "Antwerpen voelt als thuis"

25 januari - 20:15 Laatste update: 20:24
1

Op het Kiel wil men vol voor promotie gaan en heeft zich daarom versterkt in de aanvalslinie. De transfer van Sekou Diawara is helemaal in kannen en kruiken. De 19-jarige spits reageert alvast enthousiast op zijn nieuwe transfer.

Donderdag tekende Diawara een contract tot het eind van dit seizoen bij Beerschot. "Zot eigenlijk dat ik hier nooit geweest ben, want ik heb drie jaar met mijn vader hier op ’t Kiel gewoond toen ik bij Genk speelde", zegt Diawara op de website van de club. "Ik ga hem gelukkig nu meer kunnen zien", voegt de spits toe.

Diawara werd geboren in Guinee maar groeide op in Antwerpen. Hij keert nu terug na een passage in het Italiaanse Udine. "Antwerpen voelt als thuis. Ik heb heel mijn jeugd doorgebracht in ’t stad", aldus Diawara.

Over zijn ambities is de 19-jarige spits duidelijk. "Zo veel mogelijk spelen en het voetbalplezier terugvinden. Ik heb veel getraind bij Udinese, zonder matchen af te werken bij de A-kern", zegt Diawara. "Ik speelde wel in de primavera competitie, maar dat is toch niet hetzelfde gevoel als spelen voor veel volk met inzet. Daar kick ik op", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.