Deila over Nusa (Club Brugge): “Hoop en denk dat we hem zullen houden tot juni”

Deila over Nusa (Club Brugge): “Hoop en denk dat we hem zullen houden tot juni”

25 januari - 15:17
5

Ronny Deila, de hoofdtrainer van Club Brugge, deelt zijn mening over de mogelijke transfer van Antonio Nusa (18) naar Tottenham Hotspur. Deila geeft aan dat een transfer van Club Brugge naar Tottenham Hotspur een goede optie is voor Nusa.

Deila vertelt over de mogelijke transfer van Nusa bij Club Brugge, maar haalt direct het belang van het collectief bij Club Brugge aan. “Het zou een goeie optie voor hem kunnen zijn. Je mag niet vergeten dat we hier bezig zijn aan óns seizoen. Ik denk niet dat hij nu zal vertrekken. Hij wil blijven en wij willen dat ook - hij is een belangrijke speler”, citeert Het Laatste Nieuws Deila.

Deila weet dat er veel interesse is voor Nusa, het goudhaantje van Club Brugge. “Als het nu niet gebeurt, zal het deze zomer zijn. Het belangrijkste is dat hij gefocust blijft en beter wil worden. Ik vind dat hij er goed mee omgaat, want hij is nog steeds jong”, deelt Deila.

Deila hoopt dat Nusa ook na de winter nog voor Club Brugge speelt. “Nu moet er een beslissing komen en dan moet hij het zo goed mogelijk doen voor ons. Ik hoop en denk dat we hem zullen houden tot juni. En dan zal hij nog meer klaar zijn om te vertrekken”, besluit Deila.