Paintsil (KRC Genk) na drama met Ghana op Afrika Cup

Paintsil (KRC Genk) na drama met Ghana op Afrika Cup: ‘Oprechte excuses’

24 januari om 18:32

Joseph Paintsil, de aanvaller van KRC Genk, heeft zijn excuses aangeboden bij het Ghanese publiek. Paintsil is samen met Denis Odoi van Club Bruggen en Majeed Ashimeru van RSC Anderlecht al uitgeschakeld op de Afrika Cup 2023. Ghana werd gezien als één van de favorieten.

Paintsil biedt zijn excuses aan bij de fans van Ghana. Paintsil zal spoedig terugkeren bij Genk in de Jupiler Pro League. ‘Mijn oprechte excuses richting de goede mensen van Ghana. Het spijt ons oprecht dat we niet aan jullie verwachtingen hebben kunnen voldoen’, deelt Paintsil via X.

Paintsil geeft aan dat er geleerd moet worden van de dramatische Afrika Cup voor Ghana. ‘Belangrijke lessen moeten we halen uit deze onvergetelijke ervaring. Dank jullie voor jullie support, ook nu we het erg moeilijk hebben’, besluit Paintsil.

Ghana werd derde in een groep met Kaapverdië, Egypte en Mozambique. The Black Stars wisten na drie wedstrijden slechts twee punten te behalen en eindigden op de derde plaats. Ghana is alleen al zeker dat het bij de minste twee derde plaatsen zit, waardoor het niet doorgaat naar de volgende ronde.