OFFICIEEL: Interessant profiel Seghers tekent profcontract bij RSC Anderlecht

OFFICIEEL: "Interessant profiel" Seghers tekent profcontract bij RSC Anderlecht

24 januari - 17:30
4

RSC Anderlecht zag de voorbije maanden al flink wat talenten vertrekken. Verschillende talenten kiezen er echter ook voor om te blijven. Eentje daarvan is Mattis Seghers.

Op de officiële kanalen heeft Anderlecht namelijk aangekondigd dat de doelman zijn handtekening heeft gezet onder zijn eerste profcontract bij de club. De amper vijftienjarige doelman blijft nog drie jaar verbonden aan de Brusselaars.

Seghers meet op vijftienjarige leeftijd al 1m90 en komt momenteel uit voor de U16 van paars-wit. Drie seizoenen geleden sloot de jongeman uit Aalst aan bij de U13 van paars-wit.

"Mattis is een beloftevolle doelman met een erg interessant profiel", zegt Academy Director Mikkel Hemmersam. "Naast zijn indrukwekkende gestalte is hij ook erg goed aan de bal, met beide voeten. Hij is dapper en erg leergierig. Die combinatie maakt van hem een interessante doelman voor de toekomst van onze club.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.