'Dan toch geen Helander voor Anderlecht na onderhandelingen met Odense'

'Dan toch geen Helander voor Anderlecht na onderhandelingen met Odense'

24 januari - 19:14
2

Bij RSC Anderlecht belooft het nog een drukke laatste transferweek te worden. Uitgaand staat er nog wat te gebeuren en ook inkomend wil het er onder andere nog een nieuwe verdediger bij. Eén piste is al afgevallen.

Eerder raakte al bekend dat Anderlecht nog een back-up zoekt voor Jan Vertonghen en Zeno Debast. De Zweed Filip Helander was de meest concrete piste en Anderlecht onderhandelde de voorbije weken ook met Odense over zijn komst. Een akkoord werd echter niet gevonden.

Volgens Het Laatste Nieuws zal er hoogstwaarschijnlijk ook geen akkoord komen. Odense wilde meer dan één miljoen euro voor de dertigjarige verdediger, terwijl Anderlecht maar 200.000 euro wilde betalen. De kans dat beide partijen elkaar nog vinden is dan ook klein.

Voor Anderlecht blijft het dus zoeken naar een nieuwe verdediger. Onder andere Cercle Brugge-verdediger Boris Popovic werd onlangs gelinkt aan de Brusselaars.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.