'KAA Gent richt het vizier op Cercle Brugge voor versterking'

'KAA Gent richt het vizier op Cercle Brugge voor versterking'

28 januari - 19:40
13

KAA Gent zag deze winter al verschillende pionnen vertrekken en blijft speuren naar versterking. Het wil er in zowat elke linie graag iemand bij en kijkt daarvoor onder meer in eigen land.

Eerder raakte al bekend dat Gent in de defensie nog een extra pion zoekt en er nog een nieuwe aanvaller bij wil halen. Volgens Het Laatste Nieuws tonen de Buffalo's echter ook interesse in Leonardo Lopes Da Silva van Cercle Brugge.

De Portugees heeft een aflopend contract bij de Vereniging en wil niet bijtekenen bij Cercle. Daar hoopt KAA Gent daarvan te kunnen profiteren, al is er nog meer interesse in hem. Onder andere MLS-ploegen Saint-Louis City en Colorado Rapids denken aan zijn komst.

Of het ook zover komt, is nog maar de vraag. Volgens het dagblad hoopt de Portugees zelf op een terugkeer naar Engeland, waar hij van 2011 tot 2019 uitkwam voor onder meer Wigan, FC Gillingham en Hull City.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.