Limbombe zoekt club in JPL: “Ik moet er makkelijk mijn mannetje kunnen staan”

Limbombe zoekt club in JPL: “Ik moet er makkelijk mijn mannetje kunnen staan”

24 januari - 08:11 Laatste update: 08:29
10

Stallone Limbombe maakte furore bij Royal Antwerp FC en droeg ook het shirt van KAA Gent. Na een avontuur in Cyprus is de 32-jarige Limbombe op zoek naar een club in de Jupiler Pro League.

Volgens Limbombe is er interesse. “Na bijna twee jaar op Cyprus voel ik dat het tijd is om weer naar België te komen. Er is wel wat interesse uit eigen land en gelukkig toonde mijn Cypriotische club zich gewillig, waardoor mijn contract in onderling overleg werd ontbonden. Ik ben intussen 32 jaar, maar nog steeds even snel en onvoorspelbaar als vroeger.

Limbombe kan naar eigen zeggen nog gemakkelijk mee op het hoogste niveau. “Ik volg de competitie nog op de voet en ik moet er makkelijk mijn mannetje kunnen staan. Als ik bijvoorbeeld zie… (aarzeling) Nee, laat maar, ik ga geen namen noemen. Ik heb doorheen de jaren geleerd dat zwijgen soms goud is”, citeert Het Nieuwsblad.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.