Keita spreekt over zijn toekomst bij Antwerp: Wil voor de grootste clubs spelen

Keita spreekt over zijn toekomst bij Antwerp: "Wil voor de grootste clubs spelen"

21 januari - 18:45

Royal Antwerp FC lijkt de komende weken en maanden nog noodgedwongen afscheid te moeten nemen van verschillende pionnen. Onder meer Sam Vines staat op vertrekken, terwijl Arthur Vermeeren geld moet opleveren. Ook Mandela Keita kan The Great Old nog een aardige som bezorgen.

De 21-jarige Rode Duivel is ook dit seizoen een belangrijke pion bij Antwerp en speelde zich al bij heel wat ploegen in de kijker. Het is niet onwaarschijnlijk dat hij komende zomer dan ook een nieuwe stap zet, al wil Keita nog niet teveel in zijn kaarten laten kijken.

"Ik probeer gewoon mijn voetjes op de grond te houden, hard te werken en elke dag beter te worden", klinkt het bij RTBF. "Ik heb wel een duidelijk carrièreplan in mijn hoofd en ik wil mijn dromen waarmaken: voor de grootste clubs spelen en prijzen willen."

Antwerp lijkt dus toch niet de laatste club van Keita te gaan worden. Waar zijn droombestemming ligt, wil hij echter niet kwijt. "Met de entourage waarover ik beschik, vooral mijn mama en mijn makelaar, hoef ik me nergens zorgen over te maken", geeft hij nog aan.

Keita heeft volgens Transfermarkt een waarde van zo'n elf miljoen euro, maar dat zal voor Antwerp niet genoeg zijn om hem ook weg te halen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.