Aanduidingen speeldag 21: Laforge fluit Club-Westerlo, Verboomen weer in actie

Aanduidingen speeldag 21: Laforge fluit Club-Westerlo, Verboomen weer in actie

19 januari - 15:17

Na een kleine maand afkickverschijnselen is de Jupiler Pro League eindelijk terug! Vanaf vrijdagavond vervolgt de jacht op de verschillende Play-Off-tickets met speeldag 21. De Belgische voetbalbond heeft inmiddels laten weten welke scheidsrechters in actie zullen komen.

Vrijdagavond krijgen KAA Gent en KV Mechelen de eer om de bal weer aan het rollen te brengen in onze vaderlandse topklasse. Met Jonathan Lardot krijgt dat duel een ervaren arbiter. Andere aantrekkelijke affiches zijn onder meer KRC Genk - Cercle Brugge (Jasper Vergoote), Club Brugge - KVC Westerlo (Nicolas Laforge) en OH Leuven - RSC Anderlecht (Bram Van Driessche).

Ook Nathan Verboomen mag zondag opnieuw zijn fluitje bovenhalen. Hij stond de voorbije weken in het oog van de storm vanwege de veelbesproken strafschopfase in Anderlecht - Genk, al was vooral de VAR daar de schuldige. In ieder geval mag Verboomen zich weer uitleven in de JPL. Hij krijgt de laatste match van het weekend in handen, een kelderafspraak tussen RWDM en KAS Eupen.