UPDATE: 'Nu een deal sluiten en Nusa een half jaar bij Club Brugge laten ideaal'

UPDATE: 'Nu een deal sluiten en Nusa een half jaar bij Club Brugge laten ideaal'

18 januari - 23:25 Laatste update: 19 januari - 10:45
44

Antonio Nusa staat hoog op het lijstje van Tottenham Hotspur. Volgens Engelse media wil de club de Noor in januari al overnemen, maar dan mag Nusa het seizoen nog wel afmaken bij Club Brugge.

Club Brugge zou dan ook de jackpot ontvangen, Tottenham heeft naar verluidt zo’n dertig miljoen euro over voor Nusa. Dat bedrag kan ook nog oplopen door bonussen. Blauw-Zwart en Tottenham zijn momenteel aan het onderhandelen over die regeling.

Ook Chelsea werd genoemd, maar Tottenham wil de concurrentie aldus te snel afzijn. Onder meer Arsenal en Liverpool werden afgelopen zomer in de wandelgangen ook al genoemd voor Nusa. De buitenspeler maakt, als alles goed gaat, sowieso het seizoen af bij Club Brugge.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

Update: Ook Het Nieuwsblad meldt op vrijdagochtend dat een transfer tijdens deze wintermercato rond kan komen. Het wordt als een ideaal scenario gezien om Nusa vervolgens bij Club Brugge het seizoen uit te laten spelen, omdat Club Brugge nog op drie fronten, waaronder in Europa, strijdt om prijzen. Hierdoor kan Nusa zich optimaal ontwikkelen.