Laes (Oostende) na bekerstunt: “Nu ook betaald, gaf misschien een extra boost”

Laes (Oostende) na bekerstunt: “Nu ook betaald, gaf misschien een extra boost”

18 januari - 20:06
3

Het is zwaar weer verkerende KV Oostende wist met 2-0 te winnen van RWDM in de kwartfinale van de Croky Cup. Brent Laes zorgde voor de bevrijdende 2-0 van de Kustboys. Laes blikt terug op de bijzondere prestatie van Oostende.

Laes geeft aan dat de ontlading heel groot is bij Oostende na het fraaie resultaat tegen RWDM. “We hebben dit weekend veel vertrouwen getankt met die overwinning tegen Zulte Waregem. We voelen gewoon dat we een sterke ploeg zijn”, citeert Sporza Laes.

Laes geeft aan wat het verschil was tussen Oostende en RWDM. “Ik denk dat onze inzet wat groter was. Wij voelden de steun van de supporters meteen. We hebben weinig kansen weggegeven en zijn heel efficiënt geweest. Dit is een mooi resultaat”, aldus Laes.

Dat resultaat ondanks het financiële noodweer waarin Oostende zich begeeft. “Iedereen binnen de club doet zijn beste om ook het financiële in orde te krijgen. We zijn nu ook betaald. Misschien gaf dat ook een extra boost. Wij focussen ons op het veld, het is aan de anderen om het financiële te doen”, besluit Laes.