Keita over tweede deel van seizoen Antwerp: “Weten dat we het beter moeten doen

Keita over tweede deel van seizoen Antwerp: “Weten dat we het beter moeten doen"

17 januari - 11:41

Op het middenveld van Antwerp, waar vorig jaar de treble werd gewonnen, vormt Mandela Keita het perfecte koppel met Arthur Vermeeren. Als gloednieuwe Rode Duivel deelt hij zijn gedachten over verschillende onderwerpen, waaronder het trainingskamp van Antwerp en de tweede ronde.

De regerend kampioenen van Antwerp heeft haar trainingskamp in België gehouden, waar Keita de intensiteit van het werken zonder wedstrijden benadrukt. "We hebben veel kilometers gemaakt: omdat er geen wedstrijden zijn, werken we harder”, aldus Keita, in een interview met RTBF

“We leggen de basis voor de tweede ronde... waarin we weten dat we het beter moeten doen." Hij erkent dat het team beter speelt dan vorig jaar, maar dat de punten niet altijd overeenkomen met de prestaties, en benadrukt het belang van focus en efficiëntie.

Over zijn training in de koude winter benadrukt Keita: "Een muts en handschoenen zijn de enige manier om de kou buiten te houden! Het heeft geen invloed op mijn spel, maar je moet toch voorzichtiger zijn: spierblessures komen sneller voor, dus je moet goed opwarmen."