Blessin over afwezigheid amoura (Union) tegen Anderlecht: “Geen twijfels”

Blessin over afwezigheid amoura (Union) tegen Anderlecht: “Geen twijfels”

17 januari - 11:27
1

Voor Union Saint-Gilloise staat de kwartfinale van de Beker van België tegen RSC Anderlecht voor de deur. De afwezigheid van aanvaller Mohammed Amoura, door zijn selectie voor de Africa Cup, werpt vragen op over de aanpak van de thuisploeg. 

Coach Alexander Blessin maakt zich geen zorgen en benadrukt het vertrouwen in zijn team. Tijdens een persconferentie legde hij uit: "Het is altijd moeilijk om vaste starters te verliezen, maar ik heb geen twijfels over de andere spelers”, aldus Blessin, geciteerd door RTBF

De Duitse trainer van Union benadrukt zijn vertrouwen in zijn selectie. Blessin gelooft dan ook dat zij het verlies van Amoura zullen opvangen. “Ross Sykes, Fedde Leysen en Mathias Rasmussen hebben allemaal een paar wedstrijden gespeeld en een goede vorm laten zien. Ze hebben de kwaliteit om starters te zijn."

Blessin erkent de impact van Amoura's afwezigheid en de noodzaak om enkele aspecten van het spel aan te passen, vooral gezien het ontbreken van zijn snelheid voorin. Echter, hij herinnert eraan dat er een tijd was "vóór hem dat we met één of twee spitsen speelden zonder Amoura en we scoorden doelpunten."