Romano: Gesprekken Ajax en Henderson vorderen, vertrouwen in akkoord

Romano: Gesprekken Ajax en Henderson vorderen, vertrouwen in akkoord

17 januari - 07:27

De gesprekken tussen Ajax en Jordan Henderson vorderen, zo meldt Fabrizio Romano. De Engelsman, die wil vertrekken bij Al Ettifaq, zou momenteel in gesprek zijn met de Amsterdammers.

De gesprekken tussen Ajax en Jordan Henderson verlopen voorspoedig, stelt Romano. Beide partijen zouden inmiddels vergevorderd zijn in de onderhandelingen. Wel plaatst de transfergoeroe de kanttekening dat zowel Henderson als Ajax, hoewel er vertrouwen is in een akkoord, zich nog niet rijk rekenen. Eerder werd er op dinsdag al gemeld dat Henderson zijn koffers inmiddels zou hebben gepakt.

Henderson wordt al een tijdje in verband gebracht met Ajax, dat in hem een broodnodige en ervaren leider op het middenveld ziet. Ajax-trainer John van 't Schip maakte zondag zelf ook bekend dat de Amsterdammers de 33-jarige Engelsman op de korrel hebben. Wel gaf hij aan dat er nog een aantal hobbels te nemen waren. 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Fabrizio Romano (@fabriziorom)

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.